KIRIKKALE
22°
01:26

İkindi'ye Kalan Süre

Petrokimya tesisinde yaşanan gaz sızıntısı can aldı!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesine bağlı Gülkonak (Maşat) köyü nüfusuna kayıtlı Faruk Atakul, İzmir'in Aliağa ilçesinde rafineri ve petrokimya tesisinde yaşanan gaz sızıntısı nedeniyle hayatını kaybetti. Meydana gelen gaz sızıntısı nedeniyle de 8 işçi etkilend


DUALAR EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
İzmir'in Aliağa ilçesindeki rafineri ve petrokimya tesisinde yaşanan gaz sızıntısından etkilenen 9 işçiden biri olan Keskin ilçesine bağlı Gülkonak köyü nüfusuna kayıtlı Faruk Atakul hayatını kaybetti. Ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen Atakul, Keskin ilçesinde kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi. 

İŞÇİLER GAZDAN ETKİLENDİ 
Petkim'den yapılan açıklamada, rafineri ve petrokimya tesislerinde yer alan ACN fabrikasında gerçekleştirilen bir işlem sırasında bazı işçilerin gazdan etkilendiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yaşanan sızıntı sonucu gazdan etkilenen 9 çalışma arkadaşımıza olay yerinde ilk müdahale yapılmıştır. Buna rağmen elim olay sonucunda 1 arkadaşımız hastanedeki bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, 7 arkadaşımızın hastanede tedavileri devam etmektedir.”

PETKİM AÇIKLAMA YAPTI 
“Yaşanan bu vahim durum karşısında acı kaybımızın derin üzüntüsü içindeyiz. Hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır, hastanede tedavileri süren çalışma arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." Açıklamada, gaz sızıntısının sebebine dair araştırmaların sürdüğü bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Almaz: “Emlakçılarımız daima depremzedelerin yanında”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Cumhuriyet bayramı bir başka güzel 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den İsrail’e kınama!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98141

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171