HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ
Vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve parti teşkilatı ‘Halk Günü’ gerçekleştirdi. Parti binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaplan ve beraberindeki heyet, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla ilgili kurumlarla irtibata geçti. Kaplan, ““Geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
GEREKEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ
Milletvekili Kaplan, “Bugün Halk Buluşması etkinliğimiz vesilesi ile kıymetli vatandaşlarımızla hemhâl olup taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizle bir araya gelince huzur buluyor tazeleniyoruz. Kırıkkale’nin sağlık, ekonomi, eğitim ve diğer yatırım alanlarında çalışmaların daha artması ve var olan çalışmaların ‘gazetekale.com’ Kırıkkale’nin yarınlarını güçlü kılacak şekilde olması için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
Haber: Ahmet Gökdemir
Kaplan, “Bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz”
MKE, savunma sanayinin bel kemiğidir
Sarıaydın’dan teşekkür mesajı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171