Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Atar, İmar ve Planlama Şube Müdürü Gökçen Duru, Çevre Yönetimi Şube Müdürü Ömer Bozdemir, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan ile bir araya gelerek, ilçedeki imar ve çevre projelerini değerlendirdi.
Toplantıda, Delice’deki imar planları, çevre düzenlemeleri ve sürdürülebilir projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Uyan, ilçenin gelişimi için atılacak adımların büyük önem taşıdığını belirterek, çevre dostu projelerin ve imar düzenlemelerinin hayata geçirilmesi adına işbirliğinin devam edeceğini vurguladı. Bu toplantı, Delice’nin geleceği için önemli bir adım olarak kayda geçti.

İftiralara aldırış etmeden Kırıkkale için çalışıyoruz

Geleceğin mimarı minik kalplerle buluştu

Kırıkkale 10 gündür bu kızı arıyor!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171