BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Önceki dönem Yahşihan Belediye Başkanlarından Şefik Güneşer ve Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya’nın eş, dost ve akrabaları ile birlikte Türkyılmaz için organize ettiği destek yemeğine yoğun katılım gerçekleşti. Başkan Türkyılmaz düzenlenen yemekten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Güneşer ve Yerlikaya ailelerine teşekkür etti.
ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Şefik Güneşer Başkanıma ve Behsat Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir kalabalık var. Bizlere destek için düzenlenmiş güzel bir etkinlik. Allah birliğimizi daim etsin.” İfadelerini kullandı.
Haber: Sinem Budak (Stajyer)
Giyilmeyen kıyafetler çöpe değil, kumbaraya
Türkyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı
Afrikalı gönül elçilerinden Yahşihan’a ziyaret
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171