KIRIKKALE
16°

Hilmi Şen, Yeniden Refah’tan istifa etti, Yeniden Refah’tan istifa etti

Hilmi Şen, Yeniden Refah’tan istifa etti


HERHANGİ BİR PARTİYE GEÇMEYECEĞİM

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den aday adayı olan ve AK Parti’den aday gösterilmeyen, sonrasında ise Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterilen ve seçimi kazanan Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, partisinden istifa etti. Yeniden Refah Partisi’nin tutumunu yanlış bulduğunu ve ülkenin şuanda birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu dile getiren Şen, herhangi bir partiye geçişinin de önünü kapattı.


CUMHURBAŞKANIMIZI SEVİYORUM

Başkan Şen, Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Vekili Dogan Aydal'ın Recep Tayyip Erdogan hakkında ki sözlerine tepki gösterip Erdogan'ı bu süreçte desteklememenin yanlış olduğunu belirterek partisinden istifa ettiğini bildirdi. Herhangi bir partiye geçmeyeceğini belirten Şen, “Şuanda ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hiçbir siyasi parti ile görüşmedim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum. Ben bizim partinin sergilediği tutuma tepki göstermek amacıyla istifa ettim. İstifa etmeyi düşünen başka belediye başkanları da var. Bu istifayla birlikte istifaların ardı gelecektir” dedi.

İlginizi Çekebilir

Bozkırın dağcıları, Kaçkar’da zirve yaptı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de soğuk hava, meydanı kuşlara bıraktı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de gazetecilere "Narko Rehber" eğitimi verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89270

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171