KIRIKKALE
16°

İmam ve müezzin hakkında "zimmet" soruşturması!

Kırıkkale'de bir cami derneği başkanının şikayeti üzerine, imam ve müezzin hakkında camide toplanan yardım parasını zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı.


İNCELEME BAŞLATILDI 
Gürler Cami Yaptırma ve Koruma Derneği Başkanı K.D'nin, imam Ü.U. ve müezzin M.Y. hakkındaki şikayeti üzerine, savcılık tarafından adli soruşturma başlatıldı. İl Müftülüğünce de görevliler hakkında başlatılan idari soruşturma devam ediyor. Öte yandan, İl Müftülüğünce, dernek başkanı K.D. hakkında, daha önce toplanan başka yardım parasını zimmetine geçirdiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu, bu kişiyle ilgili adli soruşturmanın sürdüğü, ayrıca İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün de konuya ilişkin inceleme başlattığı öğrenildi.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

FETÖ'ye yönelik Gazi Turgut Aslan Operasyonu

İlginizi Çekebilir

Eski eniştesi tarafından camide tabancayla vurulan imam yaralandı

İlginizi Çekebilir

431 adet sentetik hap ele geçirildi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91599

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171