KÜRSÜDE DEĞİL, SAHADA İŞ YAPIYORUZ
Alımlardaki yoğunluğun başlamasıyla birlikte Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı ile makamında görüşerek mahsul alımları ve randevular konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını söyleyen Milletvekili Kaplan, “Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Gürdal ile alımları yerinde inceledik. Yapılan görüşmeler sonucunda bir kez daha altını çizerek söylüyorum. Çiftçilerimiz müsterih olsunlar mahsulün tamamı Toprak Mahsulleri Ofisimiz(TMO) tarafından alınacak” dedi.
GEREKEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ
Kırıkkale’nin tüm sorunları ile yakından ilgilendiğini ifade eden Kırıkkale AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, sorunları yerinde inceleyerek çözüm bulmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Çiftçilerin mahsullerini satma konusunda olduğu gibi bütün sorunlar ile yakından ilgilendiğini ve ilgileneceğini söyleyen Milletvekili Kaplan, “Problemlere kürsülerde konuşarak değil yerinde ve yetkilisiyle çözüm arıyorum” dedi.
Haber: Burak Çalışkan
Yahşihan’da mezarlıklar genişletiliyor
Kırıkkale FK, SMA hastası Sahra için kampanya başlattı
Sarıgül’den af çağrısı!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171