KIRIKKALE
16°

Kırıkkale Belediyesi personeli kalbine yenildi!

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Göksel Gök, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Herkes tarafından sevilen ve çevresinin gönlünü kazanan Gök, ölümüyle birlikte sevenlerini üzdü.


SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde uzun zamandır görev yapan ve çevresi tarafından sevilen belediye personeli temizlik işçisi Göksel Gök, hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Etiler Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde göreve başlayan Göksel Gök, temizlik görevlisi görevi başında iken geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. Herkes tarafından sevilen ve çevresinin gönlünü kazanan Gök, ölümüyle birlikte sevenlerini üzdü.

İlginizi Çekebilir

.Kızılay'dan eğitime destek

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ilkokullarda karne verilmeyecek!

İlginizi Çekebilir

Bu yöntemi kullananlar yandı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12388

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171