İHALE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Kırıkkale Doğa Koruma Şube Müdürlüğü tarafından, listesi verilen 15 adet av tüfeği ve 1 adet havalı tüfek 2886 Sayılı Kanunun hükümleri çerçevesinde Açık Teklif (Artırma) usulüne göre 20 Kasım Pazartesi Doğa Koruma Şube Müdürlüğü idari binasında düzenlenecek ihale ile satılacaktır.
İlgilenenler; aşağıda bir örneği yer alan ilan metnindeki yükümlülükleri yerine getirerek ihaleye girebilirler.
ÜCRETSİZ TEMİN EDİLİYOR
Vatandaşlar, ihale ilan metnini ücretsiz olarak "DSİ Kampüsü, Bayraktepe Mh. 387. Sk. No:17/1 Yahşihan/KIRIKKALE" adresindeki Müdürlüğümüzden temin edebilecekler.
Haber:Burak Şenol
Kırıkkale Belediyesi’ni üzen vefat!
9 bin 127 sürücüye ceza yazıldı
Sağlık-Sen’den Can’a teşekkür ziyareti
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171