Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, sahada denetimlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatı kapsamında bitki koruma ürünlerinin satışı ve depolama yapan işletmelere yönelik denetim yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, “Teknik personellerimiz tarafından ilimizde bulunan 19 bayi denetlenmiştir” dedi.
Denetimlerin artarak devam edeceğine dikkat çeken Ateş, “Denetleme kapsamında ürünlerin etiketlenmesi, saklama koşulları, ürünlerin içeriklerinin belirlenen standartlara uygun olup olmadığı gibi birtakım incelemeler yapılmıştır. Denetimlerin düzenli olarak devam edeceği ve bayilerin ilgili yönetmeliğe uygun hareket etmeleri noktasında uyarılmıştır” şeklinde konuştu.
Jandarmadan servis araçlarına denetim!
Yahşihan’da Ramazan ayı denetimi
Kırıkkale’de metruk binalarda güvenlik denetimi!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171