KIRIKKALE
16°

Kırıkkale'de devrilen LPG yüklü tankerin sürücüsü öldü

Kırıkkale'de LPG yüklü tankerin şoförü, seyir halindeyken kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan tanker şarampole devrildi. Kazada sürücü yaşamını yitirdi.


PATLAMA RİSKİNE KARŞI GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Satılmış C. (50) idaresindeki LPG yüklü tanker, Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 8. kilometresinde kontrolden çıkarak yaklaşık 6 metre yükseklikteki şarampole devrildi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, incelemenin ardından Kırıkkale Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler, tankerin patlama riskine karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazanın ardından kara yolunun Kırıkkale istikametinde ulaşım bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Roket İhtisas OSB, Kırıkkale’nin hakkıdır!”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi'nden Bozlak Gecesi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de pikap ve otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63966

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171