EMNİYET EKİPLERİ YAKALADI
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.B. isimli şahsı yakaladı.
KARARLILIKLA ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Yapılan çalışmalarda, A.B.'nin, internet üzerinden sahte web siteleri açarak vatandaşları dolandırmaya çalıştığı tespit edildi. Şahsın, bu yöntemle birçok kişiden para çaldığı belirlendi.
A.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Keskin F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, siber suçlarla mücadele kapsamındaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.
Haber:Süleyman Ok
Caddelere çöp kovaları yerleştiriliyor
Gençlik Merkezinden 18 Mart’a özel anlamlı klip
Türk Metal Sendikası’ndan saha ziyareti
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171