KIRIKKALE
17°

Kırıkkale’de siber dolandırıcılara operasyon

Kırıkkale’de siber dolandırıcılara operasyon


2 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 18-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 2 adet nitelikli dolandırıcılık, 2 adet nitelikli hırsızlık,


2 adet bilişim sistemini engelleme bozma verileri yok etme veya değiştirme, 1 adet banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması olayı ile ilgili işlem başlatıldı.


15 ADET DİJİTAL MATERYAL İNCELENDİ

95 adet kullanıcı/kişi tespiti yapılmıştır. 15 adet dijital materyal incelendi. 1 Adet SİBERAY kapsamında 150 vatandaş bilgilendirildi. Ayrıca 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapıldı. Nitelikli Dolandırıcılık suçundan aranmaları bulunan 2 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

FETÖ firarisi astsubay Kırıkkale’de yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de cinsel içerikli ürünler ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21664

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171