KIRIKKALE
16°

Kömürlük ve tandır yangını korkuttu!

Kırıkkale'nin Bağlarbaşı Mahallesi'nde,Merkez Camii yakınlarında bir kömürlük ve tandırda yangın çıktı.Olayın ardından Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede yangına müdahale ederek büyümesini engelledi


EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, Kırıkkale İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığından emin oldular. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, yangının çevredeki diğer yapıları tehdit etmesini önledi. Kırıkkale Belediyesi, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla tüm imkanlarını seferber ederek yangın olayına başarılı bir şekilde müdahale etti. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler Çankaya’da iftarda buluştu

İlginizi Çekebilir

Özel çocuklara rengarenk eğitim 

İlginizi Çekebilir

Başkan Önal, yangın alanında inceleme yaptı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71821

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171