KIRIKKALE
16°

Kur’an kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehitleri için dua etti

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz Şehitlerini dualarla andı.


15 TEMMUZ GÖRSELLERİNİ İNCELEDİLER
Nur Camii Yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz Şehitlerini dualarla andı. Nur Camii’nde düzenlenen programda 15 Temmuz Şehitleri için ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim okunarak dualar edildi. Akabinde öğrenciler hocaları eşliğinde Kırıkkaleli şehitlerin fotoğraflarının sergilendiği Şehit Çelebi Bozbıyık Nur Geçidi’ni gezerek şehit fotoğraflarını ve 15 Temmuz görsellerini incelediler.
 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nur Camii İmam Hatibi Murathan Önder, “Bu gün Nur Camii yaz Kur’an kursu öğrencilerimizle 15 Temmuz hain darbe girişiminde aziz canlarını bu vatan için feda eden şehitlerimiz için hatimler okuyup dualarımızla onlara olan minnettarlığımızı bir nebze olsun dillendirmeye çalıştık. Rabbim böyle günleri bir daha milletimize yaşatmasın, tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.” dedi. Programın sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Milletimizin kahramanlık destanı

İlginizi Çekebilir

Korumalı futbol müsabakaları başladı 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de aranan 2 hükümlü yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59567

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171