HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkum, sayım yapıldığı esnada infaz koruma memuruna saldırdı. Saldırı esnasında mahkum, infaz koruma memurunu ensesinden bıçakla yaraladı. Kırıkkale MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Burdur’da bir hükümlünün bıçakla yaraladığı infaz koruma memuru olayıyla ilgili konuştu. Öztürk, “Cezaevi personellerimiz yalnız değildir, her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz” dedi.
BU DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Öztürk, “Adaletin tesisi noktasında kritik görevler üstlenen İnfaz Koruma Memurumuza yapılan saldırıyı esefle ve şiddetle kınıyoruz. Cezaevi personellerimiz yalnız değildir, her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahısların ve davanın takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.
Haber: Büşra Özbek
Mehmet Koyuncu, yeniden Hacılar’a talip
Kimse MHP’ye dışarıdan ayar veremez!
Cezaevinde korkunç olay!
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171