AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Kaplan, “Şu an fizibilite çalışmaları devam eden Kalecik yol ayrımı kavşağı ve Kırıkkale OSB çıkışına yapılması planlanan kavşak ile ilgili ayrıntıları görüştük” dedi. Kırıkkale’de can kayıplarına yol açan ve trafiği tehlikeye atan Kırıkkale-Kalecik yol ayrımı ve Organize Sanayi Bölgesi çıkışı için AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan harekete geçti.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kaplan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek şehrimiz adına önemli konuları istişare ettik. Şu an fizibilite çalışmaları devam eden Kalecik yol ayrımı kavşağı ve Kırıkkale OSB çıkışına yapılması planlanan kavşak ile ilgili ayrıntıları görüştük. Bu projelerin, hem trafik güvenliği hem de bölge ekonomisi açısından büyük bir ihtiyaç olduğunun altını çizdik.
“Ayrıca, Delice-Çorum Hızlı Tren Hattı’nda Delice durağına olan talebimizi bir kez daha gündeme getirdik. Bu durak, sadece ilçemiz için değil, bölgedeki ulaşım ağının güçlenmesi adına da büyük bir önem taşıyor. Şehrimizin gelişimi ve halkımızın refahı için her alanda çalışmaya devam ediyor, güçlü ve kararlı adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Çocuklar için üretim yapıyor
Yeşilay’dan anlamlı farkındalık
Hint kenevirini sökerken yakalandı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171