KIRIKKALE
16°

Şampiyonluk için kulaç attılar

Kırıkkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk ü anma yüzme müsabakaları sone erdi. 9 kulüp 121 sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.


MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk ü anma yüzme müsabakaları sone erdi. 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde Başpınar Olimpik yüzme havuzunda Ankara ve Kırıkkale illeri olmak üzere 9 kulüp 121 sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Açılış seremonisi ile başlayan müsabakalar madalya töreni ile sone erdi. Müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş takdim etti.

Haber: Burak Çalışkan  

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de gıda işletmeleri mercek altında

İlginizi Çekebilir

Bahşılı’da işçiler belediye önünde haklarını aradı

İlginizi Çekebilir

Sigaraya önce zam, sonra indirim!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21792

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171