Kırıkkale’nin önemli eğitim kurumlarından Süleymaniye Okulları, sivil toplum örgütleri ile yaptığı indirim anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Okul yönetimi, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi ile yapılan protokol kapsamında, sendika üyelerinin çocuklarına %35 indirim sağladı.
Süleymaniye Okulları Mütevelli Heyet Başkanı Muharrem Durusoy ve Okul Müdürü Burak Tek ve okul yöneticileri Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Levent Öztürk’ü ziyaret ederek anlaşmayı resmiyete döktü. Anaokulu ve ilkokul seviyesindeki öğrenciler için geçerli olacak kayıt indirimi, karşılıklı protokol ile güvence altına alındı.
Eğitimin önemine vurgu yapan okul idarecileri ve sendika yönetimi, bu iş birliğinin hem sendika üyeleri hem de öğrenciler için büyük bir avantaj sağlayacağını belirtti. Süleymaniye Okulları’nın eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza attığını belirten Öztürk, “Üyelerimize yönelik yüzde 35 oranında indirim uyguladık. İnşallah üyelerimiz için faydalı olacaktır. Emek veren herkese teşekkür ederim” dedi. Durusoy’da protokolün hayırlı olmasını temenni ederek, velilerin kendilerine, “0552 545 22 71” üzerinden de ulaşabileceğini ifade etti.
Süleymaniye Okulları ve Petrol-İş arasında protokol
Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?
Yeni Sendika heyetinden Polat’a ziyaret
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171