KIRIKKALE
16°

Vali Tekbıyıkoğlu: "Aşı tesirini gösterdi, yatan hasta sayımız düşük"

Kırıkkale İl Pandemi Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, korona virüsü aşısının tesirini gösterdiğini ifade ederek, hastanede yatan hasta sayısının düşük olduğunu söyledi.


"AŞI FARKINDALIĞINI ARTIRMAMIZ LAZIM"
Kırıkkale İl Pandemi Kurulu Toplantısı, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakamların video konferans görüşmesi ile katıldığı toplantıda, Covid-19 Pandemisiyle mücadele kapsamında kurul üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Aynı vaka sayısına rağmen pandeminin aşısız dönemine oranla hastanelerde yatan sayısının çok daha düşük olduğunu vurgulayan Vali Tekbıyıkoğlu “Bu bize aşının hastalıkla mücadeledeki tesirini gösteriyor. Aşı ve aşı takvimi konusundaki farkındalığı hep beraber artırmamız lazım” dedi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun konuşmalarının ardından söz alan Pandemi Kurulu Üyeleri görüş ve önerilerini sunarak, değerlendirmelerde bulunuldu.

 

KIRIKKALE (İHA)

İlginizi Çekebilir

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Vali Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Minibüs yangınına Vali müdahale etti

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu iftarda Uçar ailesinin konuğu oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99702

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171