KIRIKKALE
25°
01:42

Öğleye kalan Süre

Sarmal isimli tekstil sergisi

Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Fatma Bulat tarafından "Sarmal" isimli tekstil tasarım sergisi, Keskin Meslek Yüksekokulu sergi alanında gerçekleştirildi.


ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
25–26 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen tasarım sergisinde Bulat, "yaşadığımız coğrafyada ortaya çıkan ve çözüm üretilemeyen sorunlar sarmalına" dikkat çekmek istediğini ifade etti. Bulat "Bu coğrafyada Habil ve Kabil'den beri iyilik ve kötülük hep vardı ve hep mücadele içindeydi. Zor olan şu ki kötülerin kullandığı araçlar daha fazla ve kullandıkları yöntemler daha acımasız. Arsız güçlü olunca, haklı da suçlu oluyor. Haksızlığın farkında olanlar ise suskunluk sarmalında acı çekiyor." dedi. İnovatif manipülasyon tekniği ile hazırlanan 19 giysi tasarımının paylaşıldığı sergiye akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Haber:Didem Ceylan Gökberk

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de evde çıkan yangın hasara neden oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale seçmeni "Erdoğan" dedi

İlginizi Çekebilir

TSO Başkanı Varlı’dan Aybimaş’a destek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29052

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171