°

Saygılı: “Muhtarlar, belediye ve halk arasındaki köprüdür”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Saygılı, Belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi gören muhtarlıklarımız aynı zamanda halkın sesi olduğunu belirtti.


HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ 
19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Saygılı, mesaj yayımladı. Saygılı, “Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Türkiye İş Bankası çiftçiler ile buluştu

İlginizi Çekebilir

Teknik direktör Akan hızlı başladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kent lokantası açılıyor! 4 çeşit yemek 60 TL

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74740

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171