KIRIKKALE
19°
01:46

İmsak'a Kalan Süre

Şehit ailelerine duygulandıran ziyaret

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas eşi Elif Makas ile birlikte, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Yasin Baran ve Akın Ergün’ün ailelerini ziyaret etti.


BAŞSAĞLIĞI DİLENDİ
Vali Mehmet Makas eşi Elif Makas ile birlikte Eruh kırsalında terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Şehit J.Uzm.Çvş Yasin Baran ve Bilecik İlinde vatani görevini yaparken rahatsızlanması sonucu 2006 tarihinde hayatını kaybeden Şehit Jandarma Er Akın Ergün’ün ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi.

“ŞEHİT AİLELERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Ziyaretlerinde, şehitlerimizin bizlere emaneti olan göz nuru ailelerimizin bireyleri ile yakından ilgilenen Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Elif Makas, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler. Şehit aileleri ve yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

TAM KADRO HAZIR BULUNULDU
Ziyarete Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Barış Cücen ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Rukiye Eryılmaz eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’a müjde! Yeni su kaynağı bulundu

İlginizi Çekebilir

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı 

İlginizi Çekebilir

Roket-San, Kırıkkale’ye değer katacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76335

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171