KIRIKKALE
21°
02:32

İmsak'a Kalan Süre

Şehit Canavar, dualarla anıldı 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Şehit Hüseyin Canavar’ın ailesi tarafından şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canavar, dualarla anıldı.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Yaklaşık 26 yıl önce şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canavar, dualar eşliğinde anıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Şehit Hüseyin Canavar’ın ailesi tarafından şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Canavar için kabri başında anma etkinliği düzenlendi. 


HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 
Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Baran Şehit Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Canavar hakkında şu bilgileri verdi;  “Şehidimiz Hüseyin Canavar, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı 10.Mekanize Komando Timi emrinde Silah Sistem Operatörü ve araç şoförü görevini yapmakta iken pkk terör örgütü üyelerinin daha önceden yola döşedikleri Anti Tank mayınına Kullandığı aracı ile birlikte basması sonucu 28 Eylül 1996 saat 14.00 sıralarında Şırnak İli İdil İlçesi Özen Köyü girişinde Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Soyutemiz dualarla uğurlandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye şehit ateşi düştü!

İlginizi Çekebilir

Gazi meclise gazi çıkarması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29228

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171