KIRIKKALE
25°

Sen Türkülerini Söyle yarışmasına Özdemir damga vurdu

TRT1'n sevilen programı olan 'Sen Türkülerini Söyle' yarışmasında Kırıkkaleli Eren Özdemir, performansıyla herkesin dikkatini çekti. 'Zeynebim' türküsünü seslendiren Özdemir, jüri heyeti dahil herkesi ağlattı.


BİRİNCİ TURUN KAZANAN İSMİ OLDU 
Ekranlarda yer aldığı günden itibaren herkesin yakın ilgiyle takip ettiği TRT1'n sevilen programı olan 'Sen Türkülerini Söyle' yarışma gecesine Kırıkkale damgasını vurdu. Kırıkkale’de uzun yıllardır söylediği türküleriyle dikkatleri üzerine çeken Eren Özdemir, yarışmada ‘Zeynebim’ türküsünü seslendirdi. Yanık sesi ve çaldığı bağlamayla dikkatleri üzerine çeken Özdemir, jüri heyeti dahil salonda bulunan herkesi duygulandırdı. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucunda Özdemir, aldığı yüksek puanlarla birinci turun kazanan ismi oldu. 

JÜRİ EKİBİNİN BEĞENİSİNİ TOPLADI 
Eylül ayında dünya evine gireceği Hilal ile yarışmaya katılan Özdemir, jürinin büyük beğenisini topladı. 11 yaşında babasıyla birlikte düğünlere gittiğini ve bağlama çalmanın babasından geçtiğini belirten Özdemir, “Bozlak kültürünün yaşatılması amacıyla elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bozkır topraklarında bu gibi türkülerin unutulmaması, hafızalarda kalması için elimden geleni yapıyorum” dedi. Yapılan oylama sonucunda Özdemir, yarışmanın birinci turunun kazanan ismi oldu.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?

İlginizi Çekebilir

Karşıyaka Mahallesi’nin genç muhtar adayı

İlginizi Çekebilir

O köprünün adı değişti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19310

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171