KIRIKKALE
19°
01:57

Öğleye kalan Süre

Şipal, “Kırıkkale’den milli takıma şefler yollayacağız”

Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği (TABP) Kırıkkale İl Temsilcisi Şef Hüseyin Şipal, Gastronomi dalında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Şipal, “Milli takıma şefler yollamak için girişimler başlattık” dedi.


“SEKTÖRE PERSONEL YETİŞTİREN TÜM KURULUŞLARIN YANINDAYIZ”
Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği (TABP) Kırıkkale İl Temsilcisi Şef Hüseyin Şipal, Kırıkkale’de Gastronomi alanında eğitim veren meslek yüksekokulları, meslek liseleri ve turizm otelcilik liselerine düzenlediği ziyaretlerine devam ediyor. Şipal, gerçekleştirdiği ziyaretlerde öğrencilere, doğru malzeme seçimi, pişirme teknikleri, sunumlar ve geleneksel Türk mutfağı hakkında bilgiler veriyor. Son olarak, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya gelen Şipal, “Sektöre personel yetiştiren kurum ve kuruluşlara koşulsuz her türlü desteğe hazırız. Kırıkkale’den de Aşçılar Milli Takımı’na şefler yollamak için girişimler başlattık. Bizlere okullarını açan, davet eden idarecilere ve öğretmenlere teşekkür ederim.” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

Şipal, “Kırıkkale’den milli takıma şefler yollayacağız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18397

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171