KIRIKKALE
25°
00:4

Öğleye kalan Süre

Siyer-i Nebi Müzesi’nde çocuklara hediye köşesi

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, açıldığı günden itibaren adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Siyer-i Nebi Müzesi’ni ziyarete gelen çocuklara yönelik renkli bir uygulama yapıldı. Çocuklar için ‘Hediye Köşesi’ oluşturuldu.


ZİYARETÇİLERLE DOLUP TAŞIYOR
Geçtiğimiz aylar içerisinde Kırıkkale’nin Karacalı köyünde vatandaşların hizmetine açılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, ziyaretçilerle dolup taşıyor. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkesin katılım sağladığı külliye ve müzeyi gezenler, Peygamber Efendimizin doğumundan vefatına kadar bütün detayları öğrenebiliyor.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞUYOR
İslami Değerler Külliyesi’nin Kırıkkale’ye kazandırılmasında büyük emekleri olan Bahattin Akyön, “Zemin katta bulunan Siyer-i Nebi Müzesini ziyaret eden çocuklara Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için geldiklerinden dolayı koridorda oluşturulan “ Hediye Köşesi”nde çeşitli ikram ve hediyeler veriliyor. İkramları ziyaret sonra oluşturulan köşeden mihmandarlar eşliğinde alan çocuklar sevinçlerini “Bu bize çok sevdiğimiz Peygamber Efendimizin ikramı hediyesi” diye mutlu oluyorlar” dedi.

HERKES İKRAMDA BULUNABİLECEK
Akyön, “Müze yetkilisi Nihat Aksoy oluşturulan bu hediye köşesine çocuklara ziyaretten sonra verilmek üzere herkesin ikramda bulunabileceğini kek, çikolata, şeker, kitap vb. gibi şeyleri getirebileceğini ifade etti. Herkes Hazreti Muhammed Mustafa sav Efendimizi tanısın diye böyle bir güzel örneği hayata geçirdiklerini ifade ederek, tüm Kırıkkale’yi destek olmaya davet ettiler” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Siyer-i Nebi Müzesi’ne ziyaret

İlginizi Çekebilir

Siyer-i Nebi Müzesi’nde çocuklara hediye köşesi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Siyer-i Nebi Müzesi Nerede? İçinde Neler var?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19818

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171