KIRIKKALE
21°
03:43

İmsak'a Kalan Süre

Sizler, şehitlerimizin emanetisiniz

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz'ın ailesi ve gazi İbrahim Yılmaz'ı ziyaret etti.


HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Vali Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı ve beraberindekilerin şehit Yorulmaz'ın babası İsmail Yorulmaz ile bir araya geldiği ziyarette, Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. Baba Yorulmaz, "15 Temmuz darbe girişimi cuma günü oldu. Oğlum 15 Temmuz 1988 yılında cuma günü doğdu.” 


DERNEKLERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
“Yine cuma günü şehit oldu. Sabah 11.45'de doğdu, akşam 11.45'de şehit oldu. Artık doğumu mu şehadeti mi ne diyeceğimi bilemiyorum. En güzel şekilde bilen Allah'tır." ifadesini kullandı. Gazi İbrahim Yılmaz ve ailesine de ziyarette bulunan Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ile Vatan İçin Can Verenler Derneği'ni ziyaret etti.

Kaynak: AA

İlginizi Çekebilir

Milletimizin kahramanlık destanı

İlginizi Çekebilir

İmanla yazılan destan 15 Temmuz

İlginizi Çekebilir

Esnaflar, ahilik kültürünü yaşatıyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16478

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171