İki gün sürecek olan turnuvanın ilk gününde, Minikaltı, Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde toplam 55 sporcu hedefe isabet ettirmek için hünerlerini sergiledi. Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Kompleksi bünyesinde gerçekleştirilen organizasyonda, genç sporcular hem Atatürk’ü anmanın anlam ve ruhunu yaşattı hem de centilmenlik içerisinde kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın ilk gün müsabakalarında sporcular, dart tahtasında en yüksek puanları toplamak için yoğun çaba gösterirken, tribünlerdeki aileler ve antrenörler de genç sporculara güçlü destek verdi.
Turnuva boyunca sporcuların performansları, hakemler tarafından titizlikle değerlendirildi. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların ardından kategorilerinde dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlendi. Madalyalar, genç sporculara büyük bir gurur yaşatırken izleyenlere de duygu dolu anlar yaşattı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, turnuvanın gençlerin hem spor disiplinini geliştirmesi hem de Atatürk’ü anma haftasına anlam katması açısından önemli bir etkinlik olduğunu dile getirdi. Sporcuların başarılarından duydukları memnuniyeti ifade eden yetkililer, tüm katılımcıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Atatürk’ü Anma Dart Turnuvası, ikinci gün müsabakaları ve final karşılaşmalarıyla devam edecek. Organizasyonun sonunda, Kırıkkale’nin genç dart sporcuları bir kez daha yeteneklerini gösterme fırsatı bulacak.

Kadına yönelik şiddete karşı ortak mücadele

Keskin’de okul servisleri için önlemler alınıyor

Ebeveynlere özel modüler aile eğitim programı başlıyor
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171