KIRIKKALE
25°
03:2

İmsak'a Kalan Süre

Sulakyurt yolu Kasım ayında sıcak asfalta kavuşacak 

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İnşallah Kasım ayı içerisinde yollarımızı sıcak asfaltla buluşturacağız” dedi.


HUMMALI ÇALIŞMA SERGİLENİYOR 
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinin 60 yıllık sorunu olan ve bu dönem çözüme kavuşan Balışeyh-Sulakyurt yol probleminin ortadan kaldırılması amacıyla çalışmalar sürüyor. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Sulakyurt Balışeyh arası yol yapımımız maşallah hiç durmadan devam ediyor. Kasım ayı içerisinde yeni yapılan yolun sıcak asfalt kaplamasını bitireceğiz inşallah. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” dedi. 

ZAMANDAN TASARRUF SAĞLANACAK 
Sulakyurt’un sevilen Belediye Başkanı İsmail Bildik, 60 yıllık yol sorununa neşter vurmanın gururunu yaşıyor. Bildik, “İnşallah yolumuzun tamamen bitmesiyle birlikte ulaşım anlamında da sorunumuz ortadan kalkacak ve yolda geçen zaman kaybını bitirmiş olacağız” dedi.  Bildik, "Bazı yollarda virajlarda patlamalar yapılıyor. 102 milyon liralık şuana kadar bir hak edişi yaptılar. İnşallah bittiğinde 19 tane keskin vijraj, 3 tane köy içinden çıkartılarak ve 6 metrelik yolumuz 12 metreye çıkacak. Bundan sonra Sulakyurt-Balışeyh arası 25 dakikaya düşecek. Şuanda bu yol süresi 40 dakika. Hem 15 dakika zaman hem de aracın yakıtından ciddi bir tasarruf sağlanacak” şeklinde konuştu.

Haber: Burak Şenol 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de okulların çevresi polislere emanet

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 250 adet sentetik ecza ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Devrilen ticari araçtaki 3 kişi yaralandı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79461

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171