KIRIKKALE
24°
00:59

İkindi'ye Kalan Süre

Sulakyurt’ta toplu iş sözleşmesi imzalandı

Belediyecilik hizmetleri arasında önemli çalışmalara imza atan Sulakyurt Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sözleme kapsamında üyelerin ücretlerine yüzde 121 zam yapıldı.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Sulakyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme gereği üyelerin ücretlerine yüzde 121 zam yapıldı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, her alanda hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.  Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Fatih Doğan, “Önce insan önce emek diyen, emeğin ve alın terinin üzerinde pazarlık yapmayan, her zaman çalışanın yanında olan yüzyılın afetinde depremde zorda kalan halkımızın yanında daima yeri alan kıymetli Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik’e sendikamız, şahsım ve emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇALIŞANLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise “Yaşanan yüzyılın depreminde ölenlerimize rahmet ve sağ kurtulan vatandaşlarımıza Belediye olarak desteklerini ve yaralarımızı hep beraber saracağız. İmzalanan toplu iş sözleşmemizde ise çalışan üyelerimizin her daim en yüksek ve refah içinde yaşamaları için elimizden gelenin en güzelini yapmaya daima hazırız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de aranan şahıs yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Altında son durum ne?

İlginizi Çekebilir

Ahılı köyüne ait yemek Homa

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18242

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171