KIRIKKALE
24°
01:43

Akşam'a Kalan Süre

Teknik direktör Eken: “Hedefimiz üç puan”

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisi önünde lider Karaman futbol kulübünü ağırlayacak. Kendi evinde takımıyla ilk maça çıkacak olan kırmızı lacivertlilerin teknik direktörü Salih Eken, “İnşallah maçı kazanıp hanemize üç puan yazdıracağız”


PUAN KAYIPLARINI TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ 
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezona iyi bir başlangıç yapamayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kendi saha ve seyircisi 22 puanla sıralamanın zirvesinde bulunan Karaman futbol kulübünü ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanından üç puanla dönen şimşekler, kendi sahasında üç puan alarak haftayı zararsız kapatmanın peşinde. Gazetekale’ye açıklamalarda bulunan teknik direktör Salih Eken, “Kendi sahamızda kaybettiğimiz puan kayıplarını inşallah telafi etmek istiyoruz” dedi.

OYUNCULARIMIZLA BİREBİR GÖRÜŞTÜK
Eken, “Geçtiğimiz hafta göreve başladık ve deplasmanda üç puan elde ettik. Takımda tanıdığımız arkadaşlarımız var. Oyuncularımızın haliyle alınan mağlubiyetler nedeniyle morali bozuktu. Deplasmanda aldığımız üç puan ile keyfimiz yerine geldi. İnşallah kendi saha ve seyircimiz önünde ağırlayacağımız Karaman futbol kulübünden de puan alma hedefindeyiz. Çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz ve ne gibi başarıları yakalayabileceğimizi biliyoruz. Oyuncularımızı mental anlamda rahatlatmak amacıyla onlarla konuşmalar yaptık ve birebir görüştük.”

KENDİMİZİ RAHAT BİR KONUMA GETİRMEK İSTİYORUZ 
“Onların hafta sonunda da çıktıkları zaman maçı, ellerinden gelen bütün mücadeleyi, gayreti gösterdiler. Gerçekten çok güzel mücadele oldu. İstenileni yaptılar ve oradan 3 puanla döndük. İlk hafta için mutluyuz, sevinçliyiz yani. Hedefsiz kulüp olmaz zaten. Her kulüp sezon başı sezona başlarken bir hedef içinde olur. Bazı kulüpler direk şampiyonluk, bazıları play-off oynarsak oradan çıkma şansımız olur diyor. Tabi ki Kırıkkalesporun’da yıllardır köklü bir kulüp. Ondan dolayı bir hedefi var. Ama şuan ki puan durumuna baktığımız zaman, şuan da biz ligde kendimizi rahat bir konuma getirip, ondan sonra ki dönemde hedeflerimiz ne olur ona göre çalışmalar yapacağız” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’deki okullarda eş zamanlı deprem tatbikatı

İlginizi Çekebilir

Gotik Sera ve Topraksız Tarımın Avantajları

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler, Aşık atışması ve Leb Değmez ile keyifli anlar yaşadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74422

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171