KIRIKKALE
25°
02:5

Akşam'a Kalan Süre

Troy karta nasıl geçilir? Troy kart nasıl alınır?

İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı insanlık dışı saldırılar sonrasında vatandaşlar Türkiye’nin yerli kredi kartı Troy’u araştırmaya başladı. Vatandaşlar Türkiye'nin yerli kartı Troy karta nasıl geçileceğini araştırıyor. Tüm detaylar haberimizde.


HANGİ BANKALAR KULLANIYOR?
Troy kart; Visa, MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumlu olan ülkenin ilk yerli ödeme sistemidir. Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (BKM) tarafından kurulmuştur. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Troy kart nedir, ne işe yarar? Troy karta nasıl geçilir, hangi bankalar kullanıyor?

ÖDEME SİSTEMLERİYLE UYUMLU
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de vatandaşlar Troy kartın kullanımını ve nasıl geçileceğini araştırıyor. Troy karta nasıl geçileceğini, hangi bankaların kullandığını detaylı şekilde anlattık. Troy kart, Türkiye’nin ilk yerli ödeme sistemidir. Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen Troy, kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti sunmaktadır. Troy kartın köşesinde Troy logosu bulunur ve işlemler Troy aracılığıyla gerçekleşir.

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?
Troy karta geçmek için, öncelikle Troy logolu bir kart sunan bir bankaya veya elektronik para kuruluşuna başvurmanız gerekir. Bankanızın veya elektronik para kuruluşunun müşteri hizmetlerini arayarak veya internet sitesini ziyaret ederek Troy karta geçiş hakkında bilgi alabilirsiniz.

TROY KART NASIL ALINIR?
Troy kart, Türkiye'de 20'den fazla bankayla iş birliği yapan kullanıcılar, bu bankalardan başvuru yaparak kolayca bir Troy Kart sahibi olabilirler.

Troy kart başvurusu için gerekli belgeler şunlardır:

*Nüfus cüzdanı veya pasaport

*İkametgah belgesi

*Gelir belgesi (varsa)

*Troy kart başvurusu, bankanın veya elektronik para kuruluşunun belirlediği şartlara göre değerlendirilir. Başvurunuz olumlu sonuçlanırsa, kartınız en geç 3 iş günü içinde size teslim edilir.

HANGİ BANKALARDA TROY KART VAR?
Aşağıdaki bankalar, Troy logolu kart sunmaktadır:

*Akbank

*Albaraka Türk

*Alternatif Bank

*Anadolubank

*Denizbank

*Garanti BBVA

*HSBC

*İş Bankası

*Kuveyt Türk

*QNB Finansbank

*Şekerbank

*Türkiye Finans

*Yapı Kredi

*Ziraat Bankası

TROY KARTIN AVANTAJLARI NELERDİR?
Troy kartın avantajları şunlardır:

*Yerli bir ödeme sistemidir.

*Visa ve MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumludur.

*Yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapılabilir.

*Banka ve elektronik para kuruluşları tarafından çeşitli kampanyalar ve avantajlar sunuluyor.

*Troy karta geçiş yaparak, Türkiye'nin ilk yerli ödeme sistemini destekleyebilir ve çeşitli avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Haber:Süleyman Ok

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70534

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171