KIRIKKALE
24°
04:57

İmsak'a Kalan Süre

TSO mesleki eğitim merkezi hem okul hem fabrika gibi

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kurulan mesleki eğitim merkezinde eğitim devam ediyor. Teorik derslerin devam ettiği KMTA Lisesi’ni ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden Yönetim Kurulu üyeleri eğitimler hakkında bilgi alıp kursiyerlerle gö


KURSLAR DEVAM EDİYOR 
Ticaret ve Sanayi Odası mesleki eğitim merkezinde kaynakçılık ve CNC kursları devam ediyor.  TSO Başkanı Ahmet Varlı, Başkan Yardımcısı Ali Dolu, Yönetim Kurulu üyeleri Muzaffer İlhan, Bilal Demircan, Bülent Yıldırım, Hakan Şahin ve Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu teorik derslerin devam ettiği eğitim merkezini ziyaret ettiler. Heyet, Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolüyle idaresi TSO’ya devrolan Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürü Çetin Yıldız ve görevli eğitimcilerden bilgi aldılar. 


NİTELİKLİ ELEMANLAR YETİŞİYOR 
Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir’in de katıldığı ziyarette deneyim ve tecrübelerini kursiyerlerle paylaşan Varlı, işini iyi öğrenen ve hakkıyla yerine getirenlerin işsiz kalmayacağını, nitelikli elemanların her zaman aranan elemanlar olduklarını söyledi.  KMTAL ziyaretinin ardından Yahşihan Küçük Sanayi Sitesinde bulunan, TSO’ya ait Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, burada bulunan makine ve teçhizatları incelediler. 


FARKLI ALANLARDA KURSLAR AÇILACAK 
Mesleki eğitim merkezinin donanım ve teknik açıdan eğitimlerin yanında piyasaya da iş yapabilecek durumda olduğunu ifade eden Varlı, kaynakçılık ve CNC kurslarının yanında farklı alanlarda da kurslar açmak için çalışmalar yapıldığını söyledi. Şu ana kadar 73 kursiyerin mezun olarak belgelerini aldıklarını, 33 kursiyerin de eğitimlerinin devam ettiğini ifade eden Varlı, eğitim merkezine ilginin çok yüksek olduğunu 158 adayın ders başı yapmak için sırada beklediğini söyledi.  

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Hisarcıklıoğlu, TSO Meclis üyeleriyle bir araya geldi

İlginizi Çekebilir

Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeniden Varlı dönemi  

İlginizi Çekebilir

Doğan, “Kırıkkale TSO, hizmet makamı olacak!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77653

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171