KIRIKKALE
22°
01:30

İkindi'ye Kalan Süre

TÜGVA, 2 bin öğrenci ile yaz okulu başlattı

TÜGVA, Kırıkkale’de yaz okulu etkinliği başlattı. 2 bin öğrencinin katılımıyla başlatılan yaz okulu etkinliğinde öğrencilere yönelik spor, sosyal ve kültürel alanlarda etkinlikler düzenlenecek. 


SPOR VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK
TÜGVA tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan yaz okulu programında çocuklara yönelik, öğrenim ve araştırmanın yanı sıra çeşitli spor aktiviteleri ve kültürel etkinlikler de düzenlenecek.

“BİLİNÇLİ BİREYLER OLACAK”
Öte yandan, düzenlenecek olan yaz okulu ile ilgili açıklamalarda bulunan TÜGVA yetkilileri, “Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ,Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün proje ortağı olduğu ücretsiz Yaz Okulu Programlarıyla yaz tatilini verimli şekilde geçirecek öğrenciler, alanlarında uzman kadroyla özenle hazırlanmış programlardan sonra hem eğlenmiş hem de kendini yönetmeyi bilen, saygılı, açık görüşlü, sorumluluk alan, karakteriyle, ahlakıyla ve bilgi birikimiyle, çevresine karşı farkındalık kazanan bilinçli bireyler olarak yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacak.” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜGVA, 2 bin öğrenci ile yaz okulu başlattı

İlginizi Çekebilir

Üniversiteli öğrenciler Kırıkkale’yi geziyor

İlginizi Çekebilir

Gençlerden mavi kapak seferberliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76867

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171