KIRIKKALE
27°

Üçüncü ekmek vakası! İçinden böcek çıktı!

Kırıkkale’de bir vatandaşın, marketten aldığı ekmeğin içerisinden böcek çıktı. Geçtiğimiz ay ise ekmek içerisinden izmarit ve poşet çıkmıştı.


ÖNCE İZMARİT, SONRA POŞET
Kırıkkale’de ekmek vakaları yaşanmaya devam ediyor. İnsanların hemen her öğünde tükettiği ekmek tehlike saçıyor. Ekim ayında bir fırından alınan ekmeğin içinden sigara izmariti çıkmıştı. Aradan geçen birkaç günün ardından ise bir marketten alınan ekmeğin içerisinden poşet çıkmıştı. Ardı ardına yaşanan bu olaylar vatandaşları tedirgin etmiş, ekmek üreticilerinin denetlenmediği ihtimallerini ortaya koymuştu. 

ŞİMDİ DE BÖCEK
Bir ekmek vakası da geçtiğimiz günlerde Yuva Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede bulunan bir bakkaldan ekmek alan vatandaş, ekmeği yemek üzere sofraya koyduğu zaman ekmek içerisindeki böceği fark etti. Neye uğradığını şaşıran aile bireyleri, ekmeğin görüntüsünü sosyal medyada paylaşarak, yetkilileri göreve davet etti. 

İlginizi Çekebilir

Hakan Gökkaya, hastanede tedaviye alındı

İlginizi Çekebilir

"Rüzgar" ve "Poyraz"a bebek gibi bakıyor

İlginizi Çekebilir

Yusuf Tüfekçi, Rize’nin yeni Milli Eğitim Müdürü oldu  

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56822

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171