KIRIKKALE
21°
03:10

İkindi'ye Kalan Süre

Üniversiteli öğrenciler Kırıkkale’yi geziyor

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl Kırıkkale Üniversitesi’ni kazanarak yurtlara kayıt yaptıran öğrencilere uyum programı yapıldı.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI 
Uyum programı kapsamında yurtlara yeni kayıt yaptıran öğrencilere sosyal hayatı, kültür ve  Kırıkkale’yi tanıtmak amacıyla gezi düzenlendi. Öğrencilere Selçuklu döneminden kalma tarihi Çeşnigir Köprüsü ve doğal güzellikleri ile kendisine hayran bırakan Çeşnigir Kanyonu, fosil mağara özelliği taşıyan keskin ilçemizde bulunan Sulu Mağara ve At binme, okçuluk, ATV turu, zıpline gibi etkinliklerin yapılabildiği Dinek Dağı ve Atlı Safari Doğa Parkı gençlerimize gezdirildi.  Gerçekleştirilen uyum programı kapsamında eğlenerek güzel vakit geçiren gençlerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Kırıkkale’yi çok beğendiklerini dile getiren gençler Programı düzenlen ve hiçbir desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’e teşekkür etti.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kurnaz sürücü, trafikten kurtulmak için su kanalına indi

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, doğum yapan depremzede anneleri ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi'nden Bozlak Gecesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53298

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171