KIRIKKALE
25°
02:58

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında şehir merkezinde bulunan Kızılkanat İş Merkezi'ni ziyaret etti.


VATANDAŞIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
İş merkezindeki esnaflarla bir süre görüşen ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Makas, esnafların ve iş merkezinde alışveriş yapan vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vali Makas, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar, vatandaşlarımıza da hayırlı alışverişler temennisinde bulundu. Ziyarette Vali Makas'a, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cüce, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Erkan ve Kızılkanat İş Merkezi Müdürü Mehmet Ali Arslan eşlik etti.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Ziyarette esnaflarla sohbet eden Vali Makas, esnafların sıkıntılarını dinledi. Her zaman ekmeği için emek veren, zor bir meslek yürüten esnafların yanında olduğunu belirten Vali Makas, Kızılkanat İş Merkezi'nde bulunan işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Vali Makas, esnafların sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.BEREKETLİ 

KAZANÇLAR DİLEDİ
Ziyarette esnaflara moral veren Vali Makas, "Esnaflarımız, günlük hayat içerisinde halkın nabzını tutan, ekonominin can damarlarıdır. Esnaflarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, çözüm önerileri sunuyoruz. Esnaflarımızın sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de firari zanlı yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Gazetekale’nin Ağustos sayısı çıktı

İlginizi Çekebilir

Vali Makas: “Vatan, gazilerimizin en kutsal emanetidir”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60282

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171