KIRIKKALE
24°
03:35

İkindi'ye Kalan Süre

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında il merkezinde bulunan Kızılkanat İş Merkezi'ndeki esnafları ziyaret etti.


SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Esnaflarla bir süre sohbet eden Vali Makas, esnafların işleriyle ilgili bilgi aldı ve hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Fırsat buldukça esnaf ziyaretinde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehir merkezindeki Kızılkanat İş Merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların en büyük sorunlarının arasında artan maliyetler ve durgunluk olduğunu belirten Vali Makas, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Esnaflar, Vali Makas'ın ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler.

ESNAFLARIMIZ EKONOMİNİN CAN DAMARLARIDIR
Vali Makas, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, esnafların toplumun önemli bir kesimini oluşturduğunu belirterek, "Esnaflarımız, günlük hayat içerisinde halkın nabzını tutan, ekonominin can damarlarıdır. Esnaflarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm noktasında gerekli çalışmaları yapmak için her zaman hazırız" dedi. Vali Makas, esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Yeni Sanayi Sitesi kavşağı trafiğe kapatılıyor

İlginizi Çekebilir

Eğitim sorunlarına yerinde tespit 

İlginizi Çekebilir

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Rıza Aydın atandı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26330

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171