KIRIKKALE
24°
07:20

Öğleye kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu: "Devletlerin en büyük zenginliği genç nüfusudur"

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, "Devletlerin en büyük zenginliği de genç nüfusu ve çocuklarıdır" dedi.


TALİMATLARDA BULUNDU
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nda değerlendirmelerde bulundu. 7 Şubat 2022 tarihinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitimin başlayacağını ifade eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “Devletin birinci görevi vatandaşın güvenliğini, huzur ve sükunu tesis etmektir. Devletlerin en büyük zenginliği de genç nüfusu ve çocuklarıdır. Gerek jandarmamız ve emniyetimiz gerekse okul yöneticilerimiz güvenli okul ve çevresi için ellerinden geleni yapıyor. Denetimlerimiz ve çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek tedbirlerimiz sıkılaştırılacak” dedi. Önümüzdeki hafta başlayacak olan eğitim-öğretim sezonuyla birlikte eğitim camiasında varsa eksikliklerin tespit edilerek bu eksikliklerin bir an evvel giderilmesi ve yeni eğitim-öğretim yılının Kırıkkale’de sorunsuz tamamlanması yönünde okul yetkililerine talimatlarda bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, okul çevrelerinde güvenlik tedbirlerinin sıkılaştırılması ve okul servisleri ile kantinlerin sıkı denetlenmesi yönünde ilgili birimlere talimatlarda bulundu.Vali Tekbıyıkoğlu ayrıca, okullarda Koronavirüs hastalığının yayılım hızını düşürmeye yönelik tedbirlerin alınmasının önemine değinerek, salgınla mücadele konusunda okul müdürleri ve öğretmenlerin duyarlı olmalarını istedi. Vali Tekbıyıkoğlu’nun konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okul güvenliğine yönelik alınan ve alınması planlanan tedbirler hakkında bilgilendirmeler yapılarak, değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıya Vali Tekbıyıkoğlu’nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Erdal Akkuş, İl Jandarma Komutan Vekili Ahmet Kurşun, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüdaverdi Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Kadın, şefkatin ve özverinin kaynağıdır

İlginizi Çekebilir

Vali Makas: “Vatan, gazilerimizin en kutsal emanetidir”

İlginizi Çekebilir

15 bin dönüm araziye lojistik merkezi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29489

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171