KIRIKKALE
27°
00:47

Akşam'a Kalan Süre

Vali Tekbıyıkoğlu’ndan Ramazan mesajı

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Tekbıyıkoğlu, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz” dedi.


PAYLAŞMA VE SEVGİ AYI 
Tekbıyıkoğlu, “İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni de barındıran Ramazan ayı; insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı bir aydır. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında Yüce Allah’tan; kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını; tutacağımız oruçları ve yapacağımız ibadetleri kabul etmesini niyaz ediyorum. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif’ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Doğruluk İslam’ın özüdür

İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan Pazar esnafına hayırlı işler ziyareti 

İlginizi Çekebilir

15 bin dönüm araziye lojistik merkezi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24408

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171