KIRIKKALE
25°
00:17

Yatsı'ya Kalan Süre

Valilikten sağanak yağış uyarısı

Son haftalarda sağanak yağışın etkisi altında olan Kırıkkale için bir uyarıda Kırıkkale Valiliği’nden geldi. Vatandaşların gerekli önlemi almasını isteyen uzmanlar, gök gürültülü ve sağanak yağışın meydana geleceğini duyurdu.


GEREKLİ TEDBİRLER ALINMALI 
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde olduğu gibi Kırıkkale’de son zamanlarda sağanak yağışın etkisi altında. Meteoroloji Müdürlüğü tarafından üst üste yapılan açıklamaya bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale Valiliği, hem çiftçileri hem de vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu. Yapılan son hava tahmin raporlarına göre sağanak yağış hafta boyunca etkisini gösterecek. Gök gürültülü ve sağanak şeklinde görülecek yağışlara karşın vatandaşların tedbirli olunması istendi. 

SU BASKINLARINA DİKKAT 
Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “01 Haziran 2023 (Perşembe) günü ilimiz genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Bu nedenle; ulaşımda aksamalar, su baskınları sel gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir” ifadesine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Sağanak yağış sele döndü, köy yolu ulaşıma kapandı!

İlginizi Çekebilir

Valiliklere trafik tedbirleri genelgesi gönderildi

İlginizi Çekebilir

Çerikli kasabası sele teslim

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21655

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171