KIRIKKALE
25°
04:17

İmsak'a Kalan Süre

Vantilatöre yoğun talep 

Son dönemlerde artan hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşlar, serinlemenin yolunu arıyor. Sıcak havalardan korunmak isteyen vatandaşlar klima fiyatlarını pahalı bulunca çözümü vantilatörde buldu. 


KLİMA PAHALI, VANTİLATÖR UYGUN
Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası klima ve vantilatör satışlarına da yansıdı. Piyasada klima ve vantilatör bulmak zorlaştı. Klima satın alabilenlere ise, servislerden montaj için yaz sonuna tarih veriliyor. Yurt geneli hava sıcaklıklarının artması nedeniyle serinlemek için klima almaya gücü yetmeyen vatandaşlar vantilatöre yöneldi. En ekonomik serinleme araçlarından vantilatör Kırıkkale dahil birçok şehirde yoğun ilgi görüyor.

EKONOMİK ÇÖZÜMLER ARIYORLAR 
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla başlayan kavurucu Afrika sıcaklıkları vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Klima fiyatlarının ortalama 15-20 bin lira bandında olması vatandaşları ekonomik çözümlere itiyor. Birçok kentte vatandaşlar vantilatöre yöneliyor. Kırıkkale’de sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşların klimalara göre daha uygun fiyatlı olan vantilatöre ilgisi arttı.

Haber: Burak Çalışkan 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71335

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171