KIRIKKALE
19°
02:36

İkindi'ye Kalan Süre

Yahşihan’da Cumhuriyet konseri düzenlenecek 

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümü nedeniyle konser düzenlenecek. Birbirinden ünlü sanatçılar, Cumhuriyet için Yahşihan’da sahne alacak. 


DEVLET BAHÇELİ BULVARINDA YAPILACAK 
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Cumhuriyet'in 100. Yılı renkli etkinliklerle kutlanacak. Sosyal ve kültürel alanda büyük organizasyonlara imza atmaya devam eden Yahşihan Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. Yılı nedeniyle ünlü sanatçıları Yahşihan halkıyla buluşturacak. 27 Ekim Cuma günü saat 16.00'da Yenişehir Mahallesi Devlet Bahçeli Bulvarı'nda 'Milli Mücadeli'nin Yüzüncü Yılı' sloganıyla konser gerçekleştirilecek. Konserde DJ Orcun, Duygu Kutlu ve Ömer Şahin sahne alacak.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, HERKESİ KONSERE DAVET ETTİ 
Sosyal ve kültürel alanda etkinliklerini devam ettirdiklerini dile getiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yaşını hep birlikte kutlayacağız. Yarınlarımıza emanet olan Cumhuriyet'in ilelebet paidar kalması için üzerimize düşen görevi her zaman yerine getiriyoruz. Konserimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi. 


Haber: Sibel Pehlivanlı 


 

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da Cumhuriyet konseri düzenlenecek 

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, sandık görevlileri ile bir araya geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85931

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171