KIRIKKALE
22°
00:32

İkindi'ye Kalan Süre

Yahşihanspor Kadın Voleybol takımı 2’nci lig yolunda

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Bölgesel Lig yarışmaları start aldı. Kırıkkale’de de gerçekleştirilecek olan yarışmalar kapsamında Yahşihanspor Kadın Voleybol takımı, Kırşehir Kadın Voleybol takımı ile mücadele edecek. Kazanan takım 2’nci lig yolu


 MÜSABAKALAR ÜÇ GÜN BOYUNCA SÜRECEK 
Spor alanında önemli faaliyetlerin yapıldığı ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Kırıkkale, kadın voleybol takımı alanında bir etkinliğe daha imza atacak.  Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Bölgesel Lig yarışmaları Kırıkkale’de gerçekleştirilecek. Kadın voleybol takımlarının yer alacağı müsabakalar 3 gün sürecek. 

TOPLAMDA 44 GRUP YER ALIYOR 
Yarışlar, 24-25-26 Mart tarihleri arasında Yenimahalle Şehit Ramazan Akçadağ Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bölgesel Lig yarışmaları, 44 grup halinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de gerçekleştirilecek.  Kırıkkale’de düzenlenecek olan yarışmalarda Yahşihan Belediyespor, Çorumspor ve Kırşehirspor’un kadın voleybol takımları yer alacak.

TEK MÜCADELE OYNANACAK 
Tek devreli lig usulü oynanacak karşılaşmalar kapsamında Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Kadın Voleybol Takımı’nın Kırşehir ilgimspor karşısına çıkmamasının ardından Yahşihanspor Kadın Voleybol takımı, Kırşehir Kadın Voleybol takımı ile mücadele edecek. Mücadele 24 Mart Cuma günü saat 14.00’te Yenimahalle Şehit Polis Ramazan Akçadağ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Mücadeleyi kazanan takım, Bölgesel Amatör Lig finallerine yükselecek. Finali kazanan takım bir üst seviye olan 2’nci lig yoluna girmiş olacak. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor’un grubu belli oldu.

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor, hakeme yenik düştü

İlginizi Çekebilir

Yahşihanspor, lige tutundu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79281

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171