KIRIKKALE
25°
02:24

Öğleye kalan Süre

Yaz Kur’an kursları tüm hızıyla devam ediyor

Her sene milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği yaz Kur’an kursları 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı.


SPORTİF FAALİYETLER YER ALIYOR
Bu sene yaz Kur’an kurslarıyla birlikte yatılı eğitim almak isteyen 12-18 yaş arası gençler için  de  Kırıkkale’de  "Yatılı Yaz Kur’an Kursları" da açıldı. Merkez Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda kız öğrencilerine yönelik, Merkez Prof. Dr. Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda erkek öğrencilere yönelik açılan Yatılı Yaz Kur'an kursularında Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler derslerinin yanı sıra çocukların yaşlarına uygun sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yer alıyor.

İZCİLİK, TELSİZ, HARİTA OKUMA EĞİTİMİ
Oryantiring, musiki, drama, film, akıl ve zeka oyunları gibi değişik etkinliklerin düzenlendiği kursta öğrenciler hafta sonu Hacılar Beldesi’nde kampta bir araya geldi.  Kampta alanında uzman öğretmenlerden oryantring, izcilik, telsiz, harita okuma eğitimi alan öğrenciler, doyasıya eğlendiler. Kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı günlerde düzenlenen kampa katılan öğrencilerden Elmas Nesibe Karapınar "Bu sene Kırıkkale il Müftülüğü tarafından düzenlenen yatılı yaz kursuna katıldım.” 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Şu an kamp alanımızdayız kursumuzda dini eğitim yanında, el becerileri, drama, akıl zeka oyunları Oryantiring gibi faaliyetler yapılmaktadır. Ayrıca "Tatlı Şeyler Atölyesi’nde" kendimiz pişirip kendimiz yiyoruz. çok eğlenceli zaman geçiriyoruz ve önümüzde güzel bir Konya gezisi bizi bekliyor. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum bütün arkadaşları bekliyorum. " dedi. İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker ile birlikte kampı ziyaret eden   İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar,  "Programlarımızda ve  yaz kurslarımızda  emeği geçen bütün müftülük personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Eski Vali Ömer Faruk Koçak, Kırıkkale’ye talip

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 15 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale sıcak havaya hasret kalacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32928

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171