KIRIKKALE
25°
07:49

Öğleye kalan Süre

Yaz Kur’an kurslarında renkli futbol şenliği 

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Futbol Turnuvası" başlatıldı.


19 CAMİDEN YAKLAŞIK 200 GENÇ KATILDI
Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer"  projesi kapsamında Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonunda, yaz Kur'an kursları arası futbol turnuvası başladı.
Kırıkkale Etiler Olimpik Arena Halı Sahası’nda düzenlenen turnuvaya Kırıkkale Müftülüğüne bağlı 19 camiden yaklaşık 200 genç katıldı. Turnuva vesilesiyle öğrenciler camide ders yaptıkları arkadaşları ile birlikte takım ruhu içerisinde organize olarak faaliyet yapma alışkanlığı ve becerisi kazanıyor.” 

BİR AY BOYUNCA DEVAM EDECEK
“Bununla birlikte farklı camiler arasında tanışma, kaynaşma ve kardeşlik duyguları pekişiyor. Din görevlileri rehberliğinde bir ay boyunca devam edecek olan turnuva hakkında bilgi veren İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar;  "Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize ve onları bize emanet eden aileleri başta olmak üzere turnuvada emeği geçen tüm Kırıkkale İl Müftülüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi. Kursların son haftasında final maçıyla tamamlanacak turnuvada şampiyon olan takıma kupa takdim edilecek.  

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Yaz Kur’an kursları tüm hızıyla devam ediyor

İlginizi Çekebilir

Yaz Kur’an kurslarında renkli futbol şenliği 

İlginizi Çekebilir

Parkta okuma etkinliği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51470

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171