KIRIKKALE
25°
08:34

Öğleye kalan Süre

Yolun ortasında çırılçıplak gezdi!

Kayseri'de bir vatandaş ben mehdiyim diyerek sokak ortasında dolaştı. Vatandaşlara "Size bu son çağrımdır" diyen çıplak vatandaş zabıta ekipleri tarafından ikna edilmeye çalışıldı.


SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI
Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bir kişi sokakta çıplak bir şekilde dolaşarak ‘mehdi’ olduğunu iddia etti. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerdeki kişinin “Gelin Allah’ın yoluna. Benim sizlere de ihtiyacım olacak. Bu yolda bana çelme takanlar olacak. Beni engellemek isteyenler olacak” dediği duyuldu.

“ALLAH RIZASI İÇİN PEŞİMDEN GELİN”
Şahıs daha sonrasında ise “Ey Kayseri, ey Yahyalı, ey cemaat. Ben mehdiyim, ben mehdiyim, ben Allah’ın kulu ve elçisiyim. Bu size son çağrı. Allah’ın rızası için sizden peşime düşüp gelmenizi istiyorum.

Burada benim nefis olarak istediğim bir şey varsa Allah benim burada canımı alsın. Tek istediğim bu. Bu size son çağrım” ifadelerini kullandı.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçak içki operasyonu!

İlginizi Çekebilir

Asırlık tren garları hizmetlerini sürdürüyor

İlginizi Çekebilir

Güvercinlere ekmek verilir mi?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80843

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171