KIRIKKALE
24°
00:28

Öğleye kalan Süre

YSK Başkanı Ahmet Yener, Kırıkkalespor maçına gelecek

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener’i ziyaret etti. Yener’i Kırıkkalespor maçına davet eden Akbal, ayrıca ziyaret anısına 71 numaralı forma hediye etti.


71 NUMARALI FORMA HEDİYE ETTİ 
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor, hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Şeref Akbal ve yönetimi, hem transfer konusunda hem de bürokratlar nezdinde ziyaretlerine başladı. Akbal ve yönetimi Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener’i ziyaret etti. Yener’i Kırıkkalespor maçına davet eden Akbal, ayrıca ziyaret anısına 71 numaralı forma hediye etti.

MAÇI İZLEMEYE GELECEK 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yener, Kırıkkalespor’a yeni sezonda başarı temenni etti. Kulüp başkanı Akbal’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yener, Kırıkkalespor’un ilk sezon maçına geleceğini söyledi. Yener, ayrıca kulüp binasında da maç sonrası futbolcularla bir araya geleceği sözünü verdi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, sezonu hüsranla kapattı: 7-3

İlginizi Çekebilir

Şampiyon İl Özel İdaresi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’dan tarihi sponsorluk anlaşması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79305

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171