KIRIKKALE
24°
08:2

Öğleye kalan Süre

Yüksek Hızlı Trende ücretsiz seyahat bitti! İşte yeni fiyatlar

İç Anadolu Bölgesi için ulaşım alanında büyük önem arz eden ve Mayıs ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Yüksek Hızlı Tren için 1 aylık ücretsiz seyahat tamamlandı.


BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ 
Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas arası hizmet vermeye başlayan ve geçtiğimiz Mayıs ayı itibariyle ay sonuna kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ücretsiz olarak müjdesini verdiği Yüksek Hızlı Tren için ücretsiz seyahatler tamamlandı. Haziran ayının gelmesiyle birlikte bu güzergah arası yolculuk yapacak vatandaşlar ücretli olarak seyahat edebilecekler. Seyahat edecek vatandaşlar TCDD üzerinden bilet satışlarını ve fiyatlarını öğrenmek için harekete geçiyor. 

YENİ FİYATLAR BELİRLENDİ 
Çok sayıda yolcunun belirlenen güzergahlar arası yolculuk yaptığı Yüksek Hızlı Tren için yeni fiyatların belirlenmesiyle birlikte birçok yolcu bilet almaya başladı. Zamandan büyük tasarruf sağlayan yolcular, günübirlik bu şehirlere gitme fırsatı bularak oranın tarihi ve kültürel güzelliklerini görme imkanı da buluyor. Bu güzellikleri görmek için bilet fiyatları hakkında yeni güncellemeler yapıldı. Şehirlerarası yolculukların yeni bilet fiyatları şu şekilde oluştu. Kırıkkale-Ankara arası 65 TL, Kırıkkale-Yozgat arası 120 TL, Kırıkkale-Sivas arası Yüksek Hızlı Tren fiyatı ise 200 TL olarak belirlendi. Ankara-Yozgat hattı için 130 lira, Yozgat-Sivas hattı için ise 170 lira olarak belirlendi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den YHT yolcuları için otobüs aktarması yapılıyor 

İlginizi Çekebilir

16 bin kişi YHT ile seyahat yaptı 

İlginizi Çekebilir

Karaismailoğlu: "YHT açılışımızı bayram ertesinde yapmak için yoğun bir mücadele veriyoruz."

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30114

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171